Tvoje zavese, tvoj ugođaj

Prostor oplemenjuju zavese i draperije, čija uloga nije samo estetski ugođaj, već i uvećanje funkcionalnosti prostora u koji se postavljaju.

Koliko da budu prozračne, od kog materijala, kojeg kolorita i koje dužine?

Sve su to samo neka od Vaših čestih pitanja na koje će Vam stručni tim Mera Dekora pružiti tražene odgovore.

Nakon posete Vašem prostoru, Mera Dekora će pristupiti odabiru jedinstvenog rešenja, kao i šivenju zavesa i draperija, baš po Vašoj meri.

Kako se biraju zavese?

Zavese za dom

Kada su u pitanju zavese za uređenje doma, treba ih birati na osnovu svih elemenata u enterijeru – veličine prostorije, osvetljenosti, kolorita…

Za Vas, po Vašoj meri, na osnovu svih ovih elemenata, stručni tim Mera Dekora će osmisliti i izraditi jedinstveno i neponovljivo rešenje.

Jer, Vaš prostor treba da liči samo na Vas.

Zavese Voile

Zavese sa dezenom

Zavese sa teksturom

Draperije

Poslovni i Hotelski program

Poseban deo asortimana predstavljaju FR zavese (nezapaljivi, sporogorivi materijali) koje su, posedujući evropske standarde nezapaljivosti, sporogorivosti i otpornosti, potpuno namenjene za javne prostore poput kafea, restorana i hotela.

U Mera Dekora pronaći ćete materijale i za spoljne prostore i bašte, kao i u poslednje vreme često tražene BLACKOUT i DIMOUT draperije (potpuno ili delimično zamračenje).

Zavese za dečije sobe

Na osnovu velikog i bogatog asortimana dezena za dečije sobe, u Mera Dekora pronaći ćete idealno rešenje

kako zavesa i draperija, tako i baldahina, prekrivača i ukrasnih jastučića, koje će uz odabranu tapetu i tepih učiniti pravo malo carstvo Vaših mališana.

Pošaljite nam upit ili

dođite u naš salon kako bismo pronašli idealnu zavesu za Vaš dom!